dissabte, 5 de març del 2016

LA VALLDAN HOMENATJARÀ MN. JOAN NOVES I PRAT


El diumenge 13 de març La Valldan homenatjarà Mn. Joan Noves i Prat, que fou rector de la Parròquia de Sant Bartomeu del 1980 al 2002.


L'homenatge es fa amb motiu de la presentació del llibre "Mossèn Joan Noves, quadern de records", resultat de la recerca de Roser Vila i Colell, amb articles de personalitats que el van tractar i aportacions d'un centenar de col·laboradors.


(Clicar sobre la imatge per ampliar-la)

Mn. Noves, conegut popularment com "Mossèn Quilòmetru", va néixer el 1930 a Cal Prat. Va exercir el ministeri sacerdotal a L'Ametlla de Merola, Solsona, Capolat, Ogern, La Valldan, Cal Rosal i Berga. Amb el seu tarannà amical, senzill i proper, va deixar empremta en cadascuna de les parròquies del Bisbat de Solsona a les quals fou destinat com a capellà, vicari o rector. Les vivències de familiars, fidels i amics que el van tractar han estat recollides al llibre que es presentarà diumenge que ve al Centre Cívic de La Valldan.

Com indica el programa, es duran a terme dos actes:

-A les 11 del matí: Missa a la Parròquia de La Valldan, solemnitzada pel Cor Parroquial. La comunitat pregarà per mossèn Joan, agraint-li el seu treball pastoral.

-A 2/4 de 6 de la tarda: al Centre Cívic de La Valldan, presentació del llibre, amb vivències i fets del seu pas per La Valldan i per Berga.

Tothom hi és convidat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada