dissabte, 8 de febrer del 2014

ÈXIT AL SOPAR DE PA AMB OLI DE BERGA


Ahir es va celebrar el sopar de pa amb oli, organitzat per Mans Unides de Berga amb motiu de la Campanya contra la Fam. Va ser tot un èxit; tant, que gairebé no es cabia al menjador de l'Escola Vedruna, que és on es va dur a terme.
A l'inici de la trobada, la Montse Garcia, una des les responsables de Mans Unides a la ciutat, va adreçar unes paraules de benvinguda i d'agraïment als assistents, els quals després de l'àpat de pa amb oli van poden veure el reportatge "Cristina, una mujer feliz" sobre la tasca missionera de la religiosa dominica Cristina Antolín al Camerun. 



El reportatge havia estat emès al programa Pueblo de Dios i les imatges mostraven una realitat que la Lluïsa Sallés, una altra de les voluntàries de Mans Unides de Berga, ha pogut palpar en ocasions en què ha estat en aquell lloc com a voluntària donant suport a la feina que la comunitat de les dominiques fa a favor dels més necessitats.
Video del reportatge:



La trobada va acabar amb el sorteig de diversos productes cedits per empreses i establiments de Berga i rodalies.

Al recinte d'entrada hi havia instal·lada l'exposició de cartells informatius "El món en femení" i una parada on es podien comprar productes del Comerç Just.





Nens i joves dels grups parroquials "La Xinxeta", "Puntiseguit" i "Puntiapart" van col·laborar en l'organització i el desenvolupament del sopar.

Es van obtenir un total de 1420 euros. Mans Unides de Berga agraeix la col·laboració i la participació de totes les persones que ho van fer possible.

Manifest 2014:

https://drive.google.com/file/d/0B_-CQrBgMfA3Y3d0RzQ0eGtGM00/edit?usp=sharing


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada