diumenge, 15 de desembre del 2013

L'ARXIPRESTAT DEL LLOBREGAT PELEGRINA A VERDÚ


El 6 de desembre prop de 90 feligresos de les parròquies de l'Arxiprestat del Llobregat van participar en el pelegrinatge arxiprestal a Verdú, terra natal de Sant Pere Claver.
La jornada va començar amb la visita a la Casa Natal del Sant, guiats per Mn. Ramon Roca, rector de Verdú. Allà mateix, a l'església, hi van celebrar l'Eucaristia, presidida per l'arxiprest, Mn. Joan Viladot, i concelebrada per d'altres sacerdots de l'arxiprestat.


Mn. Roca també els va guiar fins a l'església parroquial, on va explicar-los la història del temple i detalls de les nombroses obres artístiques que es troben en el seu interior.
Abans de traslladar-se a Tàrrega per dinar, van visitar un obrador de ceràmica i van admirar els càntirs, típics a Verdú.
Després de dinar van visitar el Santuari de la Mare de Déu de Fàtima, a Tàrrega. L'arxiprest va dirigir una pregària a la Mare de Déu. 




Va ser un dia complet i amb molta llum, encara que la visita va començar impregnada de la boira del matí que acostuma a acaronar les terres lleidatanes.



Enllaç on es poden veure fotos:

https://plus.google.com/photos/115753209817191540623/albums/5957662951440486129?authkey=COCtzIuLj53YqgE



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada