dilluns, 23 de setembre del 2013

MISSIONERES DE LA CARITAT VISITEN LA MARE DE DÉU DE QUERALT


LES RELIGIOSES MISSIONERES DE LA CARITAT AMB LA MARE DE DÉU DE QUERALT

Un grup de religioses Missioneres de la Caritat, de la congregació fundada per la Mare Teresa de Calcuta, van visitar ahir el Santuari de Queralt i participaren a l'Eucaristia, juntament amb el grup de feligresos/es de la Parròquia d'Avià i d'altres fidels. 
La vintena de religioses, la majoria de les quals eren joves, es trobaven en un recés i van organitzar una visita a la Mare de Déu de Queralt. Mn. Ramon Barniol, el capellà custodi del Santuari, les va saludar a l'inici de la celebració eucarística i una d'elles va explicar que el grup era format per religioses que serveixen a Marroc, França, Suïssa, Portugal i Espanya. N'hi havia d'originàries de l'Índia, d'Amèrica i d'altres països. La seva tasca és d'atenció a les persones més necessitades, els més pobres dels pobres, els abandonats, fent present l'Amor de Jesús, tal com els va ensenyar la Mare Teresa. 



Un cop acabada la Missa, Mn. Barniol els va explicar, amb amabilitat i bon humor, detalls sobre la imatge de la Mare de Déu de Queralt i del Santuari. Les religioses van gaudir de l'explicació i van agrair la bona acollida. 



Es poden veure més fotos en aquest enllaç:

https://plus.google.com/photos/104671070195155441112/albums/5926859897095878113?authkey=COWlt_X9sIKBJA

Per saber-ne més sobre les Missioneres de la Caritat i sobre la Mare Teresa de Calcuta:

http://www.motherteresa.org/espanol/layout.html




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada