divendres, 6 de setembre del 2013

CELEBRACIONS SACERDOTALS A LA ZONA (II): 50 ANYS DE SACERDOCI DE MN. SALVADOR CASAFONT I CASALS


El 18 d'agost Mn. Salvador Casafont i Casals va celebrar l'Eucaristia d'Acció de Gràcies pels 50 anys de sacerdoci a la Missa de Festa Major de Malanyeu, d'on és natural tot i que actualment viu a la residència sacerdotal de Solsona. Va concelebrar Mn. Camil Viladrich, company de curs. 



Durant l'homilia mossèn Salvador va parlar de la vida sacerdotal prenent "Les quatre estacions" d'Antonio Vivaldi com a base. Va acabar el sermó amb una pregària:



La celebració va ser molt participada i els cants van anar a càrrec de la Coral Santa Maria d'Avià, que fa més de 10 anys que canta a la Missa de la Festa Major -en honor a Sant Sadurní- i després de l'Eucaristia ofereix un petit concert a les persones assistents. 



Enguany, però, abans del concert unes persones representants de la comunitat van adreçar unes paraules a Mn. Casafont i li lliuraren una placa de record. 




Mn. Casafont, a més a més de donar les gràcies a tothom, va cedir la paraula a Mn. Camil perquè pogués adreçar alguns mots a les persones assistents, ja que va ser rector de Malanyeu durant un temps.



Mn. Salvador va convidar els feligresos i persones vingudes de fora a un piscolabis.

Per veure fotos: 

https://plus.google.com/photos/104671070195155441112/albums/5917841161926445057?authkey=CM2zh5b4s8S_VQ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada